Foamvisuals zijn super eenvoudig in te zetten tijdens evenementen en vormen absoluut een ware eye catcher! Deze vorm van luchtreclame is absoluut uniek, trekt altijd de aandacht van uw publiek en zowel binnen als buiten te gebruiken.

Onze Foam Visuals Machine produceert een ‘wolk’ van schuim, welke gevuld is met helium. De wolk wordt door een mal van uw logo gedrukt en vervolgens afgesneden. Zodoende komt uw logo los van het overige schuim en zal door de helium het luchtruim kiezen.

Wilt u uw merk, logo of uw nieuwe product onder de aandacht brengen? De Foam Visuals spreken meer dan tot de verbeelding en worden ingezet voor evenementen en ‘brand activiation’ in binnen én buitenland. Laat uw publiek ook versteld staan, de foto’s gaan zeker rond op social media!

Foam Visuals zijn uniek in Nederland en Europa en worden ingezet om de aandacht van een groot publiek te trekken. De grootte en dikte van het logo is naar wens aan te passen. Foam Visuals zijn geweldige aandachttrekkers op beurzen, festivals, open dagen en bedrijfsopeningen. De capaciteit bedraagt ongeveer 100 tot 250 schuimfiguren per uur, afhankelijk van het logo en de grootte. Voor het figuur kunt u kiezen uit onze standaard figuren, of uw eigen naam, logo of bedrijfskenmerk! Wij maken deze stencils helemaal voor u op maat.